Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2016 21:38 - 25 неудобни истини, които няма да чуете от кандидатите за президент
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2140 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
          Obama and Putin Climbing the G20 Summit


В интерес на свободата и истината, ето няколко неудобни факта за живота в полицейската държава, които няма да чуем от тазгодишните водещи кандидати за президент.

image


1.Държавните власти не са наш приятел. И не работят за ,,нас народа".

image

2.Нашите тъй наречени народни представители всъщност не представляват нас, гражданите.

image

3.Понастоящем ние сме управлявани от олигархичен елит, представляващ партийни и корпоративни интереси, основният от които е обезсмъртяване на властта и контрола.

image


3.Левите и десните не са заклети врагове, а ортаци в съвместно престъпление. Те са обединени от общата цел да поддържат статуквото.

image


4.Изборите не са упражняване на правото за самоуправление на народа. Те са просто бизнес форуми за избирането на следващия CEO (изпълнителен директор) на ,,Съединените американски щати" ООД.

image

5.Няма значение кой кандидат ще спечели тези избори. Полицейската държава ще продължава да се развихря. С други думи, печелят властелините, а ,,ние, хората" губим.

image


6.По-малкото зло също е зло.

image


7.Като цяло няма разлика между психопатите и политиците.

image


8.Хората само си мислят, че избират следващия президент. Но в действителност те се поддават на илюзията, че правят нещо смислено, а кулминацията на самозаблудата е ритуалното гласуване.

image

9.Държавата се е превърнала в по-голяма заплаха за живота, свободата и благосъстоянието на гражданите, в сравнение с която и да било от заплахите, от които държавата твърди, че ни предпазва.

image


10.Властниците знаят как да манипулират населението, за да си осигурят необходимата им обществена подкрепа или подчинение.

image

11.Страхът, който сега е обзел населението, води до фашизъм.

image


12.Ако гласуването променяше нещо, нямаше да го позволят.

image

13.Правителството в сянка - което се състои от назначени (а не избрани) държавни бюрократи, действащи извън контрола на Конституцията, - е реалната причина, поради която ,,ние, хората" нямаме контрол над държавата си.

image
Christopher Columbus Arrested by Trump and Obama For Illegally Discovering America



14.Държавата прави каквото си иска.

image

15.Вече не е задължително да сте беден, тъмнокож или осъждан, за да се отнасят с вас като с престъпник. Всичко, което е нужно, е да принадлежите към класата на заподозрените - тоест, да сте гражданин на полицейската държава. Kолкото по-голям дегенерат и с минали срамни дела сте, толкова по-голяма е вероятноста да заемете висши държавни постове,... серийни убийци, людоеди и педофили са предпочитаните от кукловодите.

image

16.Независимо дали е провокирано от властите или от гражданите, насилието води само до повече насилие. Всеки, който вярва, че може да поведе и спечели въоръжено въстание срещу полицейската държава, попада право в лапите на държавата.

image

17.,,Ние, хората" вече не сме под закрилата на закона, а под "закрилата" на новите интернационални комунистически корпорации.

image

18.Властите следят и слухтят навсякъде. Всяко ваше действие се наблюдава, събира се лична информация, анализира се и се съхранява, за да ви създадат точен профил и да знаят кое ви кара да правите това или онова, съответно и как да ви контролират, когато е нужно да ви включат в тяхната игра.

image

19.Личната собственост е илюзорна, ако държавата може да вземе дома, колата или парите ви под неубедителен претекст - схеми на конфискация, претенции за изключителна държавна собственост или неплатени данъци. Също така частният имот няма значение, щом въоръжени до зъби униформени и други държавни агенти могат да нахлуят в дома ви, като разбиват вратите, убиват кучето ви, раняват или застрелват вас, съсипват мебелите и тероризират семейството ви.

image

20.Универсалното правило, по което отдавна доказано действа държавата е, че данъкоплатецът винаги трябва да е ошушкан.

image
http://infowarp.net/wp-content/uploads/2015/11/usaamericawashington.jpg


21.От момента, в който се родят, до времето, когато навършат пълнолетие, младите хора са обект на опекунство и възпитание от държавата.

image


22.Гражданите са безсилни пред военизираната полиция.

image

23.Държавните бюрократи вярват, че имат право да обискират, задържат, събличат, опипват, проникват, сканират, шпионират, измъчват и арестуват всеки индивид по всяко време и заради най-незначителната провокация.

image

24.Принудителните обиски на голо, принудителните колоноскопии, принудителното вземане на кръв, принудителните алкохолни тестове, принудителното събиране на ДНК, принудителното сканиране на ретината и принудителното включване в биометрични бази данни - това са само няколко от начините, чрез които се напомня на гражданите, че нямат никаква власт над собствените си тела при среща с държавните власти.

image

25.В крайна сметка, всички сме тежко ранени. Всички страдаме, когато държавата смята, че насилието е препоръчителното средство за решаване на проблеми. Именно в полицейската държава човек е или този, който държи пръста си на спусъка, или си онзи, който гледа дулото на чужд зареден пистолет.

image

Потисничеството и несправедливостта - били те под формата на престрелки, шпиониране, глоби, конфискации, престой в затвора, обиски по пътищата и тъй нататък - рано или късно ще засегнат всеки от нас, ако не направим нещо, за да ги спрем сега.
Това не са проблеми, които могат да бъдат заметени под чергата с няколко добре подбрани думи, както са склонни да правят повечето политици. И изборите през 2016г. нямат да ни отклонят от напредването ни по пътя към пълна диктатура.

image


И наистина, изборите за президент са просто конкурси за популярност, като изобщо няма да променят ежедневието на средностатическия гражданин. Решенията, променящи живота ни, се правят на друго място, от безименни и недемократично избирани индивиди, които са превърнали бюрокрацията в пожизнен, доходоносен бизнес.
image

Choose us and we"ll bring America to paradise!

image
image

illuminatibg.blogspot.bg/2016/10/25.html


image



Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Толкова много думи, и нито една срещу Главните Частни Банкери!
14.10.2016 12:30
Но основното зло е комунизмът, победил според.автора в САЩ и по света, и у нас разбира се. Отново борба у автора между ЧУВСТВАТА от подскачащите митинги, и очевадните вече ФАКТИ.
"Историческите явления си имат причини. Освен това, историческите явления възбуждат чувства. Когато чувстващият не знае причините, чувствата водят до бъркотия, до ГАЛИМАЦИЯ."
Знаете ли що е галимация? Думата идва от петела в.Евангелието на Матей. Когато вместо "петела на Матей" казваш и мислиш "Матей на петела", това е прост приюер за объркване. В.човешките глави има мното по-оплетени, даже безнадеждно, галимации.
Ако, например, съм частен собственик на господстващата банка на света, ще ми е нужно да посоча на тълпата ДРУГ господстващ, пък ако тълпата го смаже - чудесно. Това ще я успокои за дълго, достатъчно дълго, жа да си свърша работата ЗАПОЧНАТА ОТДАВНА И ОСНОВАНА МА СВРЪХНАУКА У СВРЪХТЕХНОЛОГИИ. Всичко - в изпълнение на ЛИЧНИЯ ми план за социално и РАСОВО инженерство.
ПП: Препиръчвам Ви поста на nikikm от от.18.05.2013, където няма ЧУВСТВА, но ги има ПРИЧИНИТЕ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688060
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031