Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2016 11:18 - Започна ли главоломното падане на Бойко?
Автор: jacomoo Категория: Други   
Прочетен: 1405 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 21.11.2016 15:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       Навремето, преди малко повече от 100 години, преди да започнем Междусъюзническата война, цар Фердинад, в компанията на своите генерали и съветници, попитал как е бойния дух на българите.

Започнали да му разказват, че е много висок, че хората си оставят работата в Америка и прекосяват океана, за да се бият, като обикновени войници, доброволци се стичали от всякъде....

-  А има ли някой против войната?

- Има само един, който проповядва любов и казва, че България не трябва да се бие, а да стане страната на Мира!

-  Кой е той?

-  Учителя Петър Дънов и не знаем, какво да го правим.

Помислил, помислил нашия „мъдър” цар и казал:

-  Глобете го 20 златни лева и го интернирайте във Варна.

Когато отишли да го глобят, Учителя им казал:

-  Идете и предайте на Царя, затова че мен ме глобявате 20 златни лева, България ще бъде глобена 20 милиарда златни лева, а затова че ме интернирате, той ще бъде интерниран от България.

        Толкова била силна българската воля за победа, че бълагарите правили чудеса на фронта. Царят даже, в един момент казал да напечатат картички, на които той с колесница дефилира през Цариград. Но изведнъж,  подучени от Великите сили, че тука се ражда нещо ново и неуправлявано, ни нападат от всички страни съседните държави. Нямало как, разруха и унизителни договори, а после пак така и със започналата Първа световна. България вървяла все надолу към тъмнина у мизерия. Тогава се сетил Царят и казал на неговете хора:

-  Я идете и намеррете онзи проповедник, и попитайте какво да правим!

Намерили го, а той казал:

-Куфарите и да бяга, да бяга!

...................................................................

Трудно ще му е на Бойко през последните дни.

След като се забърка кмета на Симитли, после след като Радан си позволи да го нарече пред най-гледаната аудитория  Бай Хой и след като Цецка Цачева не се оказа достаъчно  „млада  и хубава”, като че ли негативната серия не е престанала.

Бойко получи вече няколко пъти народно съжаление, преобразувало се в  престорено удовлетворение. Първо, когато Царя не му прие оставката, като Главен секретар на МВР, а нямаше и  годинка, и го направиха направо генерал. След това започнаха следващите 10 победи,  а даже и след 2-рата оставка през 2013 година, сещате ли се? Когато ЕРП –та бяха надписали сметките с повече от 150%, от всичката произведена от централите енергия.

Сега е третия път, но колкото „генния материал” да ни е нисък, това на Народа му писна.

На кого не му писва да яде само кебапчета  или само боб?

На най-големите чалгари,  не им ли писва да слушат една и съща песен?

На хорат им втръсна от лъжите и измамите, от думите които вече не са същите,  а съшити вече с други значения така, че не знаем да вярваме на очите и беднотията или на медите на Пеевски и Недялко?

Стига!

Хората и без това са натоварени със сивото ежедневия, а политиците  ги натоварват, не само с огромни държавни  заеми, но и смахнати  лъжи! А освен това,  неистово  желаят   да бъдат обичани!

Тази няма да я бъде! Идва време сметките да се плащат и народа ще поиска този път крадците  да плащат!

След направените разкрития на Цветан Василев за явните и ДОКУМЕНТИРАНИ кражби на дестки милиони, вече лицето Бойко Методиев Борисов става безинтересен, въпреки че срещу него и неговата клика, не се е изправил най - големия му враг.

Сещате ли се, кой е той?

Ще ви кажа кога за първи път чух за него.

Няма да повярвате. Беше няколко дни преди победата на Бойко, на изборите през 2009 година. Тогава един мой приятел ми разказа, че има много богат и напредничав приятел, който му е казал, че Бойко спечели ли изборите, още на следващия ден се изнася от България!Питам:

-И оставя всичко тука ли? Целия си бизнес?

-Каквото може да вземе, ще вземе , но се изнася от тука.

Чудех се няколко години, но накрая проумях.

Проумях, когато Гриша Ганчев каза, че няма да се поддаде на шантажи, въпреки, че са пребрали сина му в ареста.

После и Цветан Василев каза, че се е застраховал с документи, така , че даже и да го убият всички ще научат.

После започнах да срещам бизнесмени, които по рано се возеха в S класи с лични шофьори, а сега караха над 10 годишни трошки, защото някой им беше взел милионите. Как ли? Със съдействието на човек от специалните служби! Имахме честта на тези служби , група от хора да  подаваме    сигнали за корупция, но те не си мръднаха пръста, заети са с нещо много по-важно.

Някой от висшите етажи на властта предава на „техен човек” от  държавните служби, какво да се прави по разучен от тях случай за корупция. А въпросния изпълнител (разбирайте, че не е на чин лейтенант, а доста по- нагоре),  се обажда на сгазилия лука в  то в 2 часа посред нощ!

 

- „Откраднали сте 42 милиона, имате 48 часа да ги върнете!”

Но в последващите разговори  не казват, че трябва да се дадат не на Държавата България, а после се оказва, че трябва да ги дадат другаде!

Ето това е рекетът, за който  кварталните сикаджии никога нямаше да се сетят! На най - високо ниво, без застраховки, без бухалки и печелещ стотици милиони.

Та най - страшни са тези от изнудваните, които още са живи и сега са обеднели. Защото, един човек,  когато няма какво да губи, може всичко! Може и да говори!

Както казах, Бойко вече не е интересен! Интересен е Цацаров, който защитаваше и крепеше мафията. Все още никой не се е обърнал срещу него, но в следващите седмици, милиони погледите ще го следят  много внимателно! И вярвайте ми,  ще бъдат много начумерени, а после ще видим!

А за Бойко ли?

-Куфарите и да бяга, да бяга!

Колегите охранители братя Галеви го чакат, скоро ще има и много други, я Сталийски, я някой друг да си направят каре за карти, а народът да си отдъхне!

 image

С. Коев

21.11.16




Гласувай:
7



1. bojinkata - А дано!
21.11.2016 13:44
А дано!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jacomoo
Категория: Други
Прочетен: 62673
Постинги: 38
Коментари: 70
Гласове: 134
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930