Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2017 23:16 - Цацаров-дипломат някъде си или в раиран костюм след многократни нарушения
Автор: jacomoo Категория: Други   
Прочетен: 1776 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 12.03.2017 23:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Бившето селянче от Банкя, закусвало с дебели филии с мас, а в последствие и бивш комунист, доведен по манипулативен начин от нашите олигархични медии до премиерския кабинет на  Република България, вече не е така желан, и полека- лека маха с ръка за сбогом към своите избиратели.

Това, което може да направи глупостта, това и Господ не може да го направи. Той беше човека, който най-жестоко съсипа своя народ със сделки и схеми, които донесоха милиарди нови задължения.

Но това ли ще е края на царството на глупостта, в което потъвахме бавно, но сигурно през последните десетилетия?

Помня, как по времето на хиперинфлацията вървяхме по софийските улици  с един приятел,  който с неговата находчивост беше направил даже фирма в САЩ с български програмисти. Разрухата беше изяла всяка вложена стотинка, оставяйки жалки остатъци. Аз самия познавах човек, който се хвърли от 17 –тия етаж на жилищен блок от София,защото беше загубил многогодишните си спестявания, и въпреки това, казах, заразен с оптимизъм:

-Е, Ники, това беше дъното! От тука вече само нагоре!

-Не, драги! Има народи в Африка, които все си викат : „стигнахме дъното”, и това е повече от 100 години! И все не го стигат! Е, ние май ще сме като тях!

От тогава изминаха точно 20 години и той се оказа прав!

Но от тези 20 години мога  да направя един  извод, който ще е много точен!

Това , че дойдоха такива паразити на главата на Българския Народ, като Костов, Сакскобурготски, Станишев, Орешарски , Борисов, беше заради един единствен страшен пропуск, който си позволихме да направим, въпреки десетките митинги и революции!

Говоря за Правосъдната система, която всеки псува, от която няма семейство да не е пропищало и която, олигарсите и най- вече медиите на Прасчо, я защитават с всички сили(разбирай лъжи, пари, манипулации). Ако някой не ми вярва, нека се сети как Татарчев си похапваше с Роко от Кърджали, как  системата изпрати Никола Филчев като дипломат в Казахстан!

Представяте ли си, пркурор да стане дипломат!!

Ако някой ми намери подобен случай в световната дипломация, веднага ще му изпратя бутилка уиски!

Не, те(кукловодите) го спасиха от гнева български, защото където и да се появеше, щеше да направи някоя велика глупост. Имаше хора, които твърдяха, че той е болен или от шизофрения, или от епилепсия, в което съм склонен да врявам.

Сега си имаме Цацаров!

Този, на когото служи Цацаров, вече потъва бавно от тежестта на откраднатите сделки и пари! За да запази статуквото , Цацаров има нужда от два възможни варианта:

1.    Да остане още на власт Борисов с неговите патерици! Така машината, наречена Правосъдна система, ще остане още известно време, макар и скърцаща и нежелана, да запази политиците от нежелани гонки и разследвания!

2.    Следващите, ако дойдат такива, да постъпят така, както постъпиха с Татарчев и Филчев-да не ги пипат, даже да ги защитават с епитети като „независима съдебна система”.

И при най- малкото съмнение, че двете предни няма да се сбъднат, Цацров ще се опита да направи бърз завой, демонстрирайки работоспособност и погвайки най- после някой политик!

Смешно нали? Помня, като встъпи във власт как твърдеше , че след месец- два народа ще разбере, колко добър прокурор си е намерил!

Е, когато народа наистина си намери, Цацаров ще бъде първият погнат, защото за всичко лайняно в тази държава се стигна най- вече и заради него!

 image

Симеон Коев

12.03.17




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Това което се случи у нас,
13.03.2017 10:27
Това което се случи И СЕ СЛУЧВА у нас, зависи от нас колкото това, което се случва оттатък океана. ББ беше издигнат и УПОТРЕБЯВАН ДО ДНЕС от ЕНП и задокеанските й господари, след като "автентичното дясно" се наака отвсякъде (нормално, махленски играчи как ще играят като национали) и така се СТОПИ т.н. "автентично дясно". Нямаше за глобал-либерастите по-подходящ избор от якия и цветист бивш комунист, когото обработват и водят със своите си СВРЪХ-НАУЧНИ И СВРЪХ-ТЕХНОЛОГИЧНИ МЕТОДИ.
А пропо, преди 2-3 години Обама се изтърва да каже във военната Академия Уест Пойнт, че САШ имат средствата ДА НЕ СЕ ЧУВА гласът на Русия. Само че толкова дълбоко нагазиха в ЛЪЖИТЕ с тия средства янките, че гласът на истината взе да си пробива път. И те бият тревога, че злодеят Путин води "хибридна война". Не, ИСТИНАТА си пробива път най-после...
Даже великите ментори от ЕС, т.е от ЕНП, т.е. от ФР, не помня да са критикували Цацаров. Нито ББ.
цитирай
2. jacomoo - Да,съгласен съм!
13.03.2017 13:04
Интересен коментар. Има много вярно в това, защото помня как ЦРУ охарактеризираше Борисов! "Бандит е,но той ще ни свърши работата"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jacomoo
Категория: Други
Прочетен: 62537
Постинги: 38
Коментари: 70
Гласове: 134
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930