Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2018 12:20 - НЕ ЗНАМ ДОКОГА ЩЕ Е ВЪЗМОЖНО РУСИЯ ДА ГИ ВЪЗПИРА, ДОРИ С ЦЕНАТА НА САМОУНИЖЕНИЕ. НО ЩЕ НАПРАВИМ КАКВОТО МОЖЕМ..." Путин.
Автор: hadzapi Категория: Политика   
Прочетен: 2533 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ДУМИТЕ НА ВЛАДИМИР ПУТИН, ЗАЩО Е НЯМАЛО ОТГОВОР НА АМЕРИКАНСКИТЕ РАКЕТИ В СИРИЯ -
"Подиграват ни се, че не сме отговорили. Русия е смешна, изложиха се.
Но искате ли атомна бомба в двора си? Искате ли да убия 20 милиона души в Ню Йорк.Това ли искате? Кажете го! Защото аз точно това НЕ направих."

По този начин руският президент Владимир Путин коментира ситуацията около Сирия, след 2 дни мълчание. Това стана по време на среща в Кремъл с военни кореспонденти, част от които - макар и руснаци, споделяха общата покруса от липсата на отговор.
"Вярно е, че създадохме големи очаквания. Заплашихме с контраудар, дори доставихме оръжията там, и американските спътници ги заснеха. Разгърнахме флота и американските кораби бяха прихванати, и те го знаеха. 14 самолета бяха във въздуха, въоръжени с противокорабни ракети. И американците ги виждаха. Направихме всичко това ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИМ УДАРА. Искахме със заплаха да върнем здравия разум у противника ни. Целта беше не да убиваме американците, а да ги накараме да стоят мирно. Но противникът ни очевидно е изгубил ума си. И натисна спусъка. Тези хора не са наред, да знаете..." - обясни Путин.

След това добави:

"Нямаше начин 2 кораба, от които стреляха, да удържат атака на нашите над 50 ракети "Калибр", плюс торпеда от 3 подводници. Можехме да ги довършим за минути. Но мислите ли, че щяхте тогава да сте по-доволни? Аз не мисля. Защото нямаше да съществувате. Ако Русия беше отговорила достойно, вие нямаше да сте живи, за да сте доволни, че сме "натрили носа на наглите американци". Вие и още 7 милиарда души щяхте да свършите. Защото хората, които натиснаха спусъка, въпреки нашите заплахи, те щяха да натиснат и другия спусък. Това преценихме с моите генерали, и решихме да замълчим. Знаехме, че е унизително за Русия, но бихме ли убили 7 милиарда души? Ние американци ли сме? Или бездушни англо-саксонци? Спасихме света, с цената на част от нашето достоинство".
След тези думи, в разговора се включи и началникът на генералния щаб. Той показа записи как американските кораби са прихванати и брой секунди до удара. Показа и най-добрите теоретични възможности на защитните им системи, и стана ясно, че няма как да отбият атака на десетки ракети. Показа прихващането и на 4-те британски изтребителя "Торнадо".
Впоследствие той потвърди думите, че 70% от ракетите "Томахоук" са свалени от силите на Башар Асад и показа няколко записа на подобни прихващания.
"НЕ РУСИЯ Е ПРОБЛЕМЪТ НА СВЕТА В МОМЕНТА. ПРОБЛЕМ СА ЗАБРАВИЛИТЕ СЕ БЕЗДУШНИ ХОРА, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ЗАПАДА.
УТРЕ ЩЕ ИЗМИСЛЯТ ОЩЕ НЕЩО.
ТОВА СА НЯКАКВИ "ЗОМБИТА", КОИТО САМО СЕ СТРЕМЯТ ДА РУШАТ.
НЕ ЗНАМ ДОКОГА ЩЕ Е ВЪЗМОЖНО РУСИЯ ДА ГИ ВЪЗПИРА, ДОРИ С ЦЕНАТА НА САМОУНИЖЕНИЕ.
НО ЩЕ НАПРАВИМ КАКВОТО МОЖЕМ..."- завърши Путин.

Кирил Кертиков




Гласувай:
15



1. krumbelosvet - Теория на игрите
18.04.2018 13:36
Не са зомбита. Може и бездушни да не са.
Но отдавна са доказали, че ХЛАДНОКРЪВНО прилагат шантаж, преструвайки се на ЛУДИ. Печеливша тактика, не особено рискована СРЕЩУ РУСИЯ - най-изстрадалата от войни страна. Даже физически, мисля и психически, Путин носи следите от СТРАШНИЯ Лененградски глад на майка си. Лекарите ще потвърдят.
Бог да помага на Путин, щото е феноменален, и щото без него ставаме Турция. Но той има още много да учи. Да вземем най-дребното - един държавен глава НЕ ТРЯБВА да се почесва в ухото, когато го гледа цял свят. Един Путин трябва ПОВЕЧЕ ДА МЪЛЧИ, а не да чете из безкрайните провинции баналности за местни проблеми. И това е най-малкото, но го споменавам като БЕЗСПОРНО. И НЕ Е МАЛОВАЖНО. Репутацията е МАТЕРИАЛНА сила. Банкерите го знаят. А САЩ се управлява от най-интелигентните БАНКСТЕРИ.
Делото на Русия е право и дай й Боже победа. Не може всеки да каже като Сталин "Победа будет за нами" и да изпълни невъзможното.
В библейския псалом 44 има думи за СИЛЕН ЦАР, който ми се струва, че е ту Господ, ту човек. Не знам откога и защо съществува мнение, че всеки от псалмите е пророчество за ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ - от 1901 до 2050... А псалом 118 (пророчество за 2018г.) е НАЙ-ОСОБЕНИЯТ от всичките 150. Той е и най-дългият - 176 стиха. Те изглеждат като многократно повтаряне на ПОЧТИ едно и също с различни думи, затова се опитах да го изследвам СТАТИСТИЧЕСКИ. Най-кратко, може би Божията сила е ИСТИНАТА, следователно Бог не може да обича ЛЪЖАТА. А любимците на Мамон, най-богатите страни, затънаха в лъжи, нагли и явни...
цитирай
2. radostinalassa - Защо не коментират янкофилите ?
18.04.2018 17:14
Свършиха им думите. Не Путин е зомби или биоробот , а противниците му.
цитирай
3. kuschel - Западът се управлява от доказани ...
18.04.2018 17:26
Западът се управлява от доказани идиоти. Вече го писах.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3782667
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия